Igoumenitsa Travel



Tel. 6947806515 -Τηλ.6945934196
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ 
 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ & ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
Κύριο μέλημα μας η άνετη και ασφαλής μεταφορά των επιβατών με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Η αξιοπιστία και ασφάλεια των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρονται οι επιβάτες έιναι υψίστης σημασίας.
 Η καθαριότητα στα οχήματα μας είναι επίσης προτεραιότητα όπως και η εξασφάλιση της άνεσης και της ασφάλειας των επιβατών.


Είμαστε διαθέσιμη οποιδήποτε ώρα της ημέρας, έχουμε 24ωρη υπηρεσία ταξί & VAN. Μην Ανησυχείτε για την ώρα άφιξης ή αποχώρισης σας.





Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εκδρομών στην Ηγουμενίτσα Διοργανώνουμε εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, γραφικά χωριά, παραλίες και σε άλλα αξιοθέατα της Ελλάδας.  Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν κάποιους από τους προτεινόμενους από εμάς προορισμούς αλλά μπορούν να διαμορφώσουν και το δικό τους πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
Διοργανώνουμε εξορμήσεις στην όμορφη Αθήνα & Θεσσαλονίκη  και τα περίχωρα τους, όπως και σε άλλους υπέροχους τοπικούς προορισμούς με τις καλύτερες τιμές.

Η πείρα μας στον χώρο του τουρισμού, σε συνδυασμό με τη γνώση και την αγάπη μας για την Ελλάδα, προσφέρει σε κάθε επισκέπτη την εμπειρία που επιθυμεί και αξίζει.

Η ομάδα των συνεργατών μας είναι έμπειρη και απαρτίζεται από ανθρώπους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις  τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

TAXI IGOUMENITSA

Εξυπηρέτηση Πελατών Ταξί - Van